0167 566 445

Progmatic industriële automatisering

Hulp nodig bij uw doelstellingen met betrekking tot industriele automatisering?
Wij staan voor u klaar!

  • Vast contactpersoon voor persoonlijke service
  • Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement en opleidingen
  • Minimale stilstand door gestructureerde werkwijze en validatie
Direct contact opnemen
Progmatic industriële automatisering Progmatic industriële automatisering

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

100+ projecten per jaar

Enthousiaste klanten die al vele jaren voor Progmatic kiezen

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department

Enkele van onze klanten:

Logo Zeelandia e1710413785644
Logo IHC RGB
Logo Lavatec GmbH
Logo Liqal dover
Logo Dekker
Logo BD
Logo Caligen
Logo Allied Mineral
Logo van den Bergh
Logo Reko
Logo Sagrex
Logo The Green Solution
Logo Huisman
Logo Uzimet
Logo Bostik

Onze werkwijze

Gedurende ons proces van realisatie hanteren we het V-model als leidraad voor validatie in elke fase. Hierdoor behouden we gezamenlijk de controle over elk opgeleverd onderdeel en kunnen we indien nodig tijdig bijsturen. We nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan gedurende dit ontwikkeltraject. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen en om alle stakeholders te betrekken bij belangrijke beslissingsmomenten. Op deze manier waarborgen we een transparante en professionele werkwijze.

Inventariseren

Samen nemen we door welke problemen we gaan oplossen en welke producten nodig en gewenst zijn.

Ontwerpen

Wij maken een ontwerp welke we vooraf overeenstemmen zodat we samen zeker weten dat we gaan maken wat nodig is.

terminal fillo
Uitwerken

Het overgekomen ontwerp wordt vertaald naar producten waarna we deze samen afnemen middels een Factory Acceptance Test (FAT).

engineering
Realiseren

De geleverde producten worden in bedrijf gesteld en afgenomen middels een Site Acceptance Test (SAT).

rule
Evalueren

Na een evaluatieperiode nemen we samen door of er nog verbeterpunten of aanvullende wensen zijn.“

Hoe kunnen wij u helpen?

Nieuwsgierig naar de volgende sprong in probleemloze industriële automatisering? We staan klaar om samen te verkennen hoe onze expertise uw project naar ongekende hoogte kan tillen. Waar ziet u mogelijkheden voor verbetering in uw automatisering? Laat het ons weten, zodat we samen aan de slag kunnen!

Medewerker Rob02
Rob Sweegers
Directeur
r.sweegers@progmatic.nl
Medewerker Karin02
Karin Nieuwland
Personeel en organisatie
k.nieuwland@progmatic.nl
Medewerker Sandy 02
Sandy Mens
Financiën
s.mens@progmatic.nl
Medewerker Victor02
Victor van den Bos
Kwalificatie
v.v.d.bos@progmatic.nl

  • Hoe onderscheidt Progmatic zich van andere automatiseringsbedrijven?

    We kijken verder dan de vraag van de opdrachtgever. We kijken vanuit onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van industriële automatisering bespreken we samen hoe we het beste kunnen helpen.

  • Zijn de cybersecuritymaatregelen voor de productie (OT) gelijk aan de maatregelen in de kantooromgeving (IT)?

    Nee, de cybersecuritymaatregelen voor Operationele Technologie (OT) zijn vaak niet gelijk aan die in de Informatietechnologie (IT). Ze verschillen door specifieke risico’s, technologieën en operationele eisen in beide domeinen. Om blinde vlekken in uw beveiliging te voorkomen kan Progmatic helpen met het inventariseren van uw OT omgeving.

  • Bieden jullie ook onderhouds- en storingsdiensten aan voor installaties geleverd door derde?

    Ja, wij bieden onderhouds- en storingsdiensten aan voor installaties, ook als deze door derden zijn geleverd. We zorgen voor deskundig onderhoud en snelle oplossing van storingen.

  • Hoe waarborgt Progmatic de kwaliteit?

    Tijdens de ontwikkeling maken wij gebruik van het zogenaamde V-model, waarbij de verschillende fases van de ontwikkeling geverifieerd worden met het ontwerp. Daarnaast maken we gebruik van standaarden zoals IEC61131 en ISA88 voor objectgeoriënteerd programmeren. Terwijl deze methoden en standaarden de ruggengraat vormen van onze kwaliteitswaarborging, versterken de inzet en expertise van ons toegewijde personeel deze aanpak. Bovendien ondersteunt onze speciale afdeling validatie het waarborgen van de kwaliteit en naleving gedurende het hele ontwikkelingsproces.

  • Werkt Progmatic ook internationaal?

    Ja, naast veel projecten in de regio heeft Progmatic ook internationale projecten zoals in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Noorwegen, Zweden, Engeland, Amerika, Mexico, Egypte, India en andere landen.

  • Welke merken van PLC's gebruikt Progmatic voornamelijk in hun projecten?

    Progmatic werkt voornamelijk met PLC’s van de merken Siemens, B&R en Allen Bradley. Daarnaast beschikken ze ook over kennis en ervaring met PLC’s van Unitronics, Mitsubishi en Schneider.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand