0167 566 445

IPS Integrated Production System

Wilt u de efficiëntie van uw productieprocessen verbeteren en overal controle over uw installaties? Kies dan voor ons Integrated Production System!

 • Real-time data-analyse voor snellere, datagestuurde besluitvorming.
 • Intuïtieve gebruikersinterface verlaagt de leercurve voor nieuwe gebruikers.
 • Schaalbaar naar elke bedrijfsgrootte en groeifase.
Contact

More than 40 years of expertise and experience

Enthusiastic customers who have been choosing Progmatic for decades

100+ projects per year

SysteemRevolutionaire organisatieverandering

In de huidige dynamische wereld is het cruciaal voor organisaties om snel en efficiënt te reageren op veranderingen. Een platform dat de kern vormt van uw organisatie kan de sleutel zijn tot deze behendigheid. Door het centraliseren van processen en informatie, biedt IPS een solide basis voor groei en aanpassingsvermogen, wat essentieel is in het hedendaagse zakelijke landschap.

Het integreert functionaliteiten waar u normaal aparte omgevingen voor nodig heeft zoals MES, SCADA, HMI, Dashboards, onderhoud en kwaliteitsbeheer.

GrafiekNaadloze integratie

Stelt u zich een oplossing voor die naadloos integreert met uw bestaande systemen, waardoor een uniforme werkervaring ontstaat voor al uw medewerkers. IPS is ontworpen om veel losse tools die slecht of niet samenwerken te vervangen door één modern systeem dat alle functies integreert. Het resultaat? Een gestroomlijnde workflow die de productiviteit verhoogt en de gebruikerstevredenheid verbetert.

Toegankelijkheid en mobiliteitToegankelijkheid en mobiliteit

In een wereld waarin werk niet langer plaatsgebonden is, biedt dit systeem de perfecte oplossing voor moderne werkbehoeften. Met toegang vanaf elk device, overal en op elk moment, zorgt het ervoor dat uw team verbonden en productief blijft, ongeacht waar ze zich bevinden. Deze mobiliteit versterkt de flexibiliteit en efficiëntie van uw organisatie.

Besluitvorming op basis van dataBesluitvorming op basis van data

Vooruitstrevende organisaties begrijpen het belang van datagestuurde besluitvorming. IPS faciliteert dit door real-time inzichten en analyses te bieden, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen op de aangeleverde informatie die uw organisatie vooruithelpen. Door de kracht van data te benutten, kunt u uw concurrentievoordeel versterken.

Schaalbaarheid en flexibiliteiSchaalbaarheid en flexibiliteit

Groei en verandering zijn onvermijdelijke aspecten van elke organisatie. Dit platform is ontworpen met schaalbaarheid in gedachten, waardoor het zich moeiteloos aanpast aan de grootte en behoeften van uw organisatie, of u nu een kleine startup bent of een groot multinational. Deze flexibiliteit ondersteunt uw groeitraject op elke stap van de weg.

Enkele voordelen van IPS:

 • Intuïtieve interface
 • Duidelijke gebruiksvriendelijke trends
 • Batch registratie en rapportage
 • Overzichtelijke dashboards
 • Live video integratie
 • Geïntegreerd logboek
 • Recept boeken
 • Snapshots van settings
 • Event logging
 • Geïntegreerde machine informatie

 

Contact

Veel gestelde vragen:

 • Kan dit platform samenwerken met mijn bestaande automatiseringssystemen?

  Ja, IPS is flexibel en kan werken met uw bestaande automatisering voor een moeiteloze integratie. Of het nu gaat om MES, SCADA functionaliteiten of andere bedieningssystemen, IPS kan ze vervangen of ermee samenwerken.

 • Hoe schaalbaar is dit platform voor mijn groeiende installatie?

  IPS is volledig schaalbaar en kan meegroeien met uw installatie in de loop der tijd. Of u nu een kleine faciliteit heeft of een grote complexe installatie, ons platform past zich aan om aan uw behoeften te voldoen.

 • Hoe wordt ervoor gezorgd dat mijn team met dit platform kan werken?

  IPS is ontworpen met een intuïtieve gebruikersinterface, zodat uw hele team in verschillende disciplines er gemakkelijk mee kan werken zonder dure en uitgebreide opleidingen.

 • Hoe en door wie kan onze installatie in IPS geïntegreerd worden?

  Ons team van technici heeft kennis van en ervaring in diverse markten en zal uw platform op maat maken om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 • Hoe kan ik inzicht krijgen in de gegevens van mijn installaties?

  Ons platform biedt eenvoudig overal en altijd inzicht zolang u een internetverbinding heeft, zodat u altijd up-to-date bent met de prestaties van uw installaties, zelfs in een markt met flexibele werkplekken met PC, Mac of mobiele devices zoals een iPad of iPhone.

 • Hoe wordt welke data gepresenteerd voor verschillende gebruikers?

  Het systeem biedt data inzicht context afhankelijk van gebruikersgroepen en rollen, en is voorzien van uitgebreide logging om meetwaarden, alarmen en gebruikershandelingen bij te houden. U kunt bepalen welke rollen toegang krijgen tot welke functies.

 • Kan IPS periodiek rapporteren over mijn installaties en processen?

  Ons platform kan productiebatches en prestatiestatistieken bijhouden, rapporten genereren en u deze per e-mail volautomatisch sturen op door u gewenste intervals.

 • Kan IPS worden gebruikt voor onderhoudsactiviteiten?

  Ons platform kan voor ieder appendage of proces informatie als PDF weergeven, activiteiten bijhouden zoals draaiuren of klepschakelingen, rapporten genereren en u per e-mail attenderen wanneer onderhoud vereist is. Daarnaast kunnen centraal notitieblokken worden bijgehouden voor shiftwissels of technische dienst informatie over de installatie.

 • Kan ik met meer medewerkers gelijktijdig toegang krijgen tot de installatie?

  IPS is multi-client by design en kan gelijktijdig meerdere gebruikers toegang geven in verschillende of dezelfde contexten via een PC, Mac of mobiel device, zonder dat andere gebruikers hier hinder van ondervinden.

 • Levert Progmatic naast IPS ook andere systemen?

  Ja, Progmatic is volledig onafhankelijk en kiest altijd de beste oplossing voor de klant. Zo leveren wij bijvoorbeeld ook WinCC, Citect, InTouch, en vele andere informatiesystemen.

Discover the power of Progmatic

Progmatic helps companies achieve their goals through automation.

About us

Permanent contact person = personal service

Separate division for quality management

One-time right approach = minimal downtime