0167 566 445

Bekabeling

Bent u op zoek naar volledige ontzorging van ontwerp tot en met bekabeling en commissioning waarbij de verantwoordelijkheid bij één partij blijft?

 • Progmatic ontzorgt klanten met een proactieve, klantgerichte aanpak
 • Progmatic ziet zichzelf als een verlengstuk van uw organisatie
 • Wij verzorgen uw installatiewerk met heldere communicatie en duidelijke taken
Direct contact opnemen
Installatie werk 10a scaled e1710063336759 Installatie werk 10a scaled e1710063336759

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

Installatie werk 02 Ladderbaan transparant binnen en buitenkant 2a

Advies, ontwerp en realisatie

Bij Progmatic nemen we uw zorgen uit handen. We bieden niet alleen ontwikkeling van besturingssystemen en schakelpanelen, maar ook complete elektrotechnische oplossingen, van advies en ontwerp tot implementatie, beheer en onderhoud, inclusief bekabelen van machines en productielijnen.

Onze focus ligt op klanttevredenheid, met directe communicatie en een oplossingsgerichte benadering die naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen.

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department
Logo The Green Solution
Logo IHC Mining
Logo Lavatec GmbH
Logo Zeelandia e1710413785644
brand logo1
Logo jis
Logo Kelvion
Logo Tenderworks
Logo Dekker
Logo Liqal dover
Logo Bakker
Logo Tata steel
Logo Schirmer Partner GmbH
Logo NeptuneEnergy transparent2
Logo conpacksys
Logo Huisman

Veel gestelde vragen:

 • Wat omvat een bekabelingsproject bij Progmatic?

  Onze bekabelingsprojecten kunnen bestaan uit het ontwerp, de installatie en het testen van bekabelingssystemen.

 • Hoe gaat Progmatic te werk bij het ontwerpen van bekabelingsprojecten?

  We luisteren zorgvuldig naar de behoeften van onze klanten en passen onze bekabelingsoplossingen aan om aan hun specifieke eisen te voldoen, waarbij we relevante normen niet uit het oog verliezen.

 • Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van bekabelingsprojecten aan Progmatic?

  Progmatic biedt expertise, ervaring en nauwkeurigheid, wat resulteert in betrouwbare en efficiënte bekabelingssystemen die voldoen aan de normen.

 • Welke normen en voorschriften houdt Progmatic in gedacht tijdens een bekabelingsproject?

  We houden rekening met relevante normen zoals de NEN-EN-IEC 60204 voor machineveiligheid en de NEN 1010 voor elektrische installaties.

 • Biedt Progmatic ook adviesdiensten voor bekabelingsprojecten?

  Ja, we bieden deskundig advies en begeleiding om klanten te helpen bij het plannen en uitvoeren van hun bekabelingsprojecten.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand