0167 566 445

Software

Op zoek naar betrouwbare industriële automatisering die voldoet aan uw specifieke behoeften?
Progmatic staat voor u klaar! Bij ons bent u verzekerd van:

 • Expertise in automatisering voor kleine en grote projecten.
 • Betrouwbaarheid en Kwaliteit.
 • Flexibiliteit en Maatwerk.
Direct contact opnemen
pre engineering pre engineering

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

Medewerker Piet 01a

Waarom investeren in automatisering?

 • Efficiëntie: Stroomlijn processen, verhoog productie en verminder verspilling.
 • Nauwkeurigheid : Minimaliseer menselijke fouten.
 • Kostenbesparing: bespaar op arbeid, energie en materialen.

 

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department
Logo The Green Solution
Logo IHC Mining
Logo Lavatec GmbH
Logo Zeelandia e1710413785644
brand logo1
Logo jis
Logo Kelvion
Logo Tenderworks
Logo Dekker
Logo Liqal dover
Logo Bakker
Logo Tata steel
Logo Schirmer Partner GmbH
Logo NeptuneEnergy transparent2
Logo conpacksys
Logo Huisman
Software

Controle over automatisering

Onze diepgaande kennis van industriële automatisering garandeert efficiënte en betrouwbare softwareoplossingen voor zowel grote als kleinere projecten. Wij leveren maatwerkprogrammering die naadloos aansluit op uw industriële behoeften, uw processen optimaliseert, en complexe processen vereenvoudigt en inzichtelijk maakt. Met onze ervaring verminderen we downtime, verhogen we de productiviteit, en bieden we innovatieve oplossingen voor zowel kleine als grote automatiseringsuitdagingen, waarbij ú de controle behoudt.

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Onze werkwijze

Gedurende ons proces van realisatie hanteren we het V-model als leidraad voor validatie in elke fase. Hierdoor behouden we gezamenlijk de controle over elk opgeleverd onderdeel en kunnen we indien nodig tijdig bijsturen. We nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan gedurende dit ontwikkeltraject. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen en om alle stakeholders te betrekken bij belangrijke beslissingsmomenten. Op deze manier waarborgen we een transparante en professionele werkwijze.

Inventariseren

Samen nemen we door welke problemen we gaan oplossen en welke producten nodig en gewenst zijn.

Ontwerpen

Wij maken een ontwerp welke we vooraf overeenstemmen zodat we samen zeker weten dat we gaan maken wat nodig is.

terminal fillo
Uitwerken

Het overgekomen ontwerp wordt vertaald naar producten waarna we deze samen afnemen middels een Factory Acceptance Test (FAT).

engineering
Realiseren

De geleverde producten worden in bedrijf gesteld en afgenomen middels een Site Acceptance Test (SAT).

rule
Evalueren

Na een evaluatieperiode nemen we samen door of er nog verbeterpunten of aanvullende wensen zijn.“

IPS Remote

Waarom Progmatic?

Kiezen voor Progmatic betekent vertrouwen op meer dan 40 jaar expertise in industriële automatisering, waarbij uw specifieke behoeften centraal staan. Onze diensten combineren betrouwbaarheid en kwaliteit met flexibiliteit en maatwerk, om te verzekeren dat uw projecten niet alleen aan de huidige eisen voldoen, maar ook toekomstbestendig zijn. Bij Progmatic zijn we trots op ons vermogen om complexe processen te vereenvoudigen en inzichtelijk te maken, waardoor we de productiviteit verhogen en downtime verminderen. Met onze hands-on aanpak en focus op innovatieve oplossingen bieden we niet alleen software, maar een partnerschap waarbij u de controle behoudt.

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Veel gestelde vragen betreft software ontwikkeling.

 • Hoe lang duurt het om een op maat gemaakte softwareoplossing te ontwikkelen bij Progmatic?"

  De ontwikkelingstijd varieert afhankelijk van de complexiteit, maar we streven ernaar om efficiënt te werken en een realistisch tijdskader te bieden.

 • Welke programmeertalen ondersteunt Progmatic voor industriële automatisering?

  We zijn bekwaam in alle talen voor PLC-programmering zoals omschreven in de IEC61131 (bijv. ladder diagram, function block diagram en structured text), maar gebruiken ook PC programmeertalen zoals C++, JavaScript, .NET, PHP en Python, en we kiezen de juiste taal afhankelijk van de vereisten van het project

 • Biedt Progmatic ondersteuning na de implementatie van de software?

  Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning en onderhoudsdiensten na de implementatie om ervoor te zorgen dat uw software soepel blijft werken en om eventuele problemen snel op te lossen.

 • Hoe zorgt Progmatic voor de beveiliging van mijn industriële automatiseringssoftware?

  Afhankelijk van uw behoefte implementeren we beveiligingsmaatregelen, zoals toegangscontrole, gegevensversleuteling, een strikt backup beleid en regelmatige audits, om de veiligheid van uw software en gegevens te waarborgen.

 • Kan Progmatic integreren met bestaande systemen in mijn fabriek?

  Ja, we hebben ruime ervaring met systeemintegratie en kunnen naadloos onze software integreren met uw bestaande systemen voor maximale efficiëntie.

 • Hoe verloopt het proces van samenwerking met Progmatic?

  We beginnen met een grondige analyse van uw behoeften, gevolgd door het ontwerp, de ontwikkeling, de implementatie en nazorgfasen, waarbij we u tijdens elke stap betrekken.

 • Wat zijn de voordelen van maatwerksoftware ten opzichte van standaardoplossingen?

  Maatwerksoftware biedt specifieke functionaliteiten die precies zijn afgestemd op uw bedrijfsprocessen, wat leidt tot verbeterde efficiëntie, productiviteit en concurrentievermogen.

 • Welke sectoren bedient Progmatic met zijn automatiseringsoplossingen?

  We bedienen diverse sectoren, waaronder de productie, Industriële wasserijen, offshore, duurzaamheid, energie, voedselverwerking en chemische industrie, om slechts enkele te noemen.

 • Hoe kan ik een offerte aanvragen bij Progmatic voor mijn automatiseringsproject?

  U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via onze website of telefonisch om uw projectvereisten te bespreken en een offerte op maat te ontvangen.

 • Wat maakt Progmatic uniek in vergelijking met andere software-ontwikkelingsbedrijven?

  Onze diepgaande expertise in industriële automatisering, gecombineerd met onze focus op maatwerkoplossingen en klantgerichte aanpak, onderscheidt ons van anderen in de sector.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand