0167 566 445

Projectmanagement

Heeft u soms moeite om kwaliteit te handhaven en levertijden te bewaken? Geen zorgen! Wij kunnen u helpen. Met Progmatic bent u verzekerd van:

 • Gestroomlijnde aanpak, kwaliteitsfocus en pragmatische oplossingen voor succesvolle projectafsluiting.
 • Proactiviteit, flexibiliteit en gegarandeerd snelle oplevertijd, afgestemd op uw projectbehoeften.
 • Persoonlijke regievoering met een vast contactpersoon voor deskundige en technische begeleiding.
Direct contact opnemen
pre engineering pre engineering

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

Personeel 20a

Projectmanagement

Uitbesteden van projectmanagement is de sleutel tot succes zonder lasten. Ontsnap aan capaciteitsbeperkingen of het gebrek aan interne kennis en ervaring. Profiteer van gestroomlijnd beheer en focus op uw kernactiviteiten, terwijl uw projecten professioneel worden begeleid.

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department
Logo The Green Solution
Logo IHC Mining
Logo Lavatec GmbH
Logo Zeelandia e1710413785644
brand logo1
Logo jis
Logo Kelvion
Logo Tenderworks
Logo Dekker
Logo Liqal dover
Logo Bakker
Logo Tata steel
Logo Schirmer Partner GmbH
Logo NeptuneEnergy transparent2
Logo conpacksys
Logo Huisman
Personeel Jeroen Gert scaled

Waarom Progmatic?

Kies voor Progmatic en ontdek het extra voordeel van strategisch partnerschap. Wij brengen niet alleen expertise, maar ook verfrissende inzichten en innovatieve oplossingen. Laat ons uw lasten verlichten. Zo kunnen we samen de weg naar succes bewandelen, vrij van zorgen met het volste vertrouwen in de deskundigheid van ons toegewijde team.

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Onze werkwijze

Gedurende ons proces van realisatie hanteren we het V-model als leidraad voor validatie in elke fase. Hierdoor behouden we gezamenlijk de controle over elk opgeleverd onderdeel en kunnen we indien nodig tijdig bijsturen. We nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan gedurende dit ontwikkeltraject. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen en om alle stakeholders te betrekken bij belangrijke beslissingsmomenten. Op deze manier waarborgen we een transparante en professionele werkwijze.

Inventariseren

Samen nemen we door welke problemen we gaan oplossen en welke producten nodig en gewenst zijn.

Ontwerpen

Wij maken een ontwerp welke we vooraf overeenstemmen zodat we samen zeker weten dat we gaan maken wat nodig is.

terminal fillo
Uitwerken

Het overgekomen ontwerp wordt vertaald naar producten waarna we deze samen afnemen middels een Factory Acceptance Test (FAT).

engineering
Realiseren

De geleverde producten worden in bedrijf gesteld en afgenomen middels een Site Acceptance Test (SAT).

rule
Evalueren

Na een evaluatieperiode nemen we samen door of er nog verbeterpunten of aanvullende wensen zijn.“

Veel gestelde vragen betreft projectmanagement.

 • Wat houdt projectmanagement precies in?

  Projectmanagement omvat de planning, uitvoering en coördinatie van projecten om doelstellingen op tijd en binnen budget te behalen.

 • Waarom zou ik projectmanagement uitbesteden?

  Uitbesteding biedt toegang tot gespecialiseerde expertise, bespaart tijd en vermindert de belasting van interne resources.

 • Hoe verschilt Progmatic in projectmanagement?

  Progmatic biedt niet alleen beheer, maar ook strategisch partnerschap, betrokkenheid, innovatieve oplossingen en een frisse kijk op uw projecten.

 • Welke soorten projecten kan Progmatic beheren?

  Progmatic is ervaren in diverse projecten in vele bedrijfstakken, of het nu gaat om onderzoeksprojecten, praktische uitvoering en implementatie van automatiseringsprojecten of procesverbeteringen door data inzichten.

 • Hoe zit het met de kosten van Progmatic's projectmanagementdiensten?

  Kosten variëren op basis van projectomvang en vereisten, maar onze transparante aanpak zorgt voor duidelijkheid.

 • Is Progmatic flexibel met projectplanning?

  Ja, we passen ons aan uw schema aan en streven naar flexibiliteit om aan uw behoeften te voldoen.

 • Krijg ik een vast aanspreekpunt bij Progmatic?

  Ja, wij wijzen een toegewijde contactpersoon met technische kennis toe voor persoonlijke begeleiding gedurende het hele project.

 • Hoe garandeert Progmatic projectkwaliteit?

  Onze gestructureerde aanpak legt de nadruk op kwaliteit, pragmatische oplossingen en voortdurende evaluatie voor optimale resultaten. Ook beschikken we over een speciale divisie voor kwaliteitscontrole, standaardisering en validatie.

 • Wat gebeurt er als er zich problemen voordoen tijdens het project?

  Progmatic reageert proactief, identificeert snel problemen en implementeert effectieve oplossingen om het project op koers te houden.

 • Hoe start ik met Progmatic voor projectmanagement?

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken uw behoeften en ontwikkelen een op maat gemaakte aanpak voor uw project.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand