0167 566 445

Paneelbouw

Bent u op zoek naar volledige ontzorging van besturingen, waaronder ook paneelbouw en bekabeling, waarbij de verantwoordelijkheid bij één partij blijft?

 • Aanvullend op de bedradingstest, wordt ook een functionele test uitgevoerd
 • Complete verantwoording voor de gehele besturing
 • Validatie door de kwaliteitsdivisie borgt conformiteit aan normen en eisen
Direct contact opnemen
Progmatic Onderhoud 05 e1710193438642 Onderhoud en service

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

Kastmaterialen 04a scaled

Paneelbouw bij Progmatic

Als onderdeel van onze totaaloplossingen, is paneelbouw erg belangrijk. Wij hebben heel veel expertise opgebouwd in verschillende sectoren, wat resulteert in vakmanschap bij het ontwerpen, assembleren en afmonteren van besturingskasten. Ervaren technici zorgen ervoor dat elk onderdeel met precisie wordt geconfigureerd en geïntegreerd.

Door te voldoen aan geldende normen en eisen, en door gebruik te maken van hoogwaardige componenten, bieden onze besturingskasten betrouwbaarheid. 

Voor oplevering van de besturingskasten voert onze kwaliteitsdivisie niet alleen een uitvoerige bedradingstest uit om ervoor te zorgen dat elke verbinding correct is aangesloten, maar wordt er ook een functionele test gedaan. Bij de functionele test wordt bijvoorbeeld een motor aangesloten op de frequentieregelaar, worden parameters ingesteld en wordt het netwerk in bedrijf gesteld. Hierdoor wordt de kwaliteit verhoogd en kan de opstarttijd op locatie worden verkort.

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department
Logo The Green Solution
Logo IHC Mining
Logo Lavatec GmbH
Logo Zeelandia e1710413785644
brand logo1
Logo jis
Logo Kelvion
Logo Tenderworks
Logo Dekker
Logo Liqal dover
Logo Bakker
Logo Tata steel
Logo Schirmer Partner GmbH
Logo NeptuneEnergy transparent2
Logo conpacksys
Logo Huisman
Kast 30a scaled

Ontzorgen!

Wij ontzorgen u door de volledige verantwoording van de paneelbouw op ons te nemen, van ontwerp tot en met realisatie. Onze kwaliteitsdivisie borgt naast de functionele en bedradingstesten ook dat voldaan wordt aan de geldende normen en eisen.

Paneelbouw bij Progmatic garandeert niet alleen hoge kwaliteit, maar biedt ook oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid. 

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Onze werkwijze

Gedurende ons proces van realisatie hanteren we het V-model als leidraad voor validatie in elke fase. Hierdoor behouden we gezamenlijk de controle over elk opgeleverd onderdeel en kunnen we indien nodig tijdig bijsturen. We nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan gedurende dit ontwikkeltraject. Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen en om alle stakeholders te betrekken bij belangrijke beslissingsmomenten. Op deze manier waarborgen we een transparante en professionele werkwijze.

Inventariseren

Samen nemen we door welke problemen we gaan oplossen en welke producten nodig en gewenst zijn.

Ontwerpen

Wij maken een ontwerp welke we vooraf overeenstemmen zodat we samen zeker weten dat we gaan maken wat nodig is.

terminal fillo
Uitwerken

Het overgekomen ontwerp wordt vertaald naar producten waarna we deze samen afnemen middels een Factory Acceptance Test (FAT).

engineering
Realiseren

De geleverde producten worden in bedrijf gesteld en afgenomen middels een Site Acceptance Test (SAT).

rule
Evalueren

Na een evaluatieperiode nemen we samen door of er nog verbeterpunten of aanvullende wensen zijn.“

Veel gestelde vragen over paneelbouw

 • Aan welke normeringen voldoen de panelen?

  Alle panelen voldoen aan de eisen van de CE-markering en voldoen aan NEN-EN-IEC 61439 en NEN-EN-IEC 60204.

 • Hoe wordt de veiligheid van een elektrisch paneel bij jullie gewaarborgd?

  De veiligheid wordt gewaarborgd door de keuze van geschikte materialen, de keuze voor de juiste veiligheidsvoorzieningen en het volgen van de geldende normen.

 • Hoe worden de panelen en schakelkasten getest?

  De voedingsspanning van de panelen en schakelkasten wordt ingeschakeld zodat de panelen en schakelkasten functioneel getest kunnen worden. We kijken dus niet alleen of de verbinding bestaat, maar controleren de juiste werking van alle componenten.

 • Houden jullie rekening met toekomstige uitbreiding bij het ontwerpen van elektrische panelen?

  Door het modulair ontwerpen en het reserveren van ruimte voor eventuele uitbreidingen zorgt voor flexibiliteit in de toekomst.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand