0167 566 445

Energie besparing en duurzaamheid

Bent u op zoek naar een systeem dat u meer inzicht biedt tot energiebesparing?

 • Inzicht in de effectiviteit van maatregelen door het meten van energieprestaties
 • Effectieve datakoppeling van verschillende systemen om bezuinigingen optimaal te benutten
 • Kostenvermindering door energiebesparingsaanpak
Direct contact opnemen
AI Duurzaamheid 01 AI Duurzaamheid 01

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

energielabel 02

Meten is weten

Energiebesparing en duurzaamheid bieden talrijke voordelen voor de industrie. Het zorgt voor lagere kosten en voor een beter milieu. Dat is algemeen bekend. Wij begrijpen dan ook dat energiebesparing en duurzaamheid een cruciale rol spelen in de moderne industrieën. 

We geloven in meten om te verbeteren. Door de energieprestaties te meten en te analyseren, bieden we waardevol inzicht van het energieverbruik in uw organisatie. Dit stelt u en ons in staat om gerichte acties te ondernemen om energie-efficiëntie te verbeteren en de operationele kosten te verlagen. Door ook na de energiebesparende maatregelen een continue meting van het energieverbruik te blijven uitvoeren, is duidelijk de effectiviteit van deze maatregelen te volgen.

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons
AI recycling 06

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zijn sterk met elkaar verbonden. Wanneer een organisatie zich committeert aan duurzaamheid en MVO draagt zij bij aan een leefbare toekomst voor de huidige en toekomstige generaties. Progmatic helpt u bij MVO en het vinden van duurzame oplossingen voor uw productieprocessen. Dit doen we door te kijken naar energie-efficiënte oplossingen bij het ontwerpen van nieuwe automatiseringsoplossingen of vervangen van bestaande besturingen. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van nieuwe frequentiegeregelde motoren, die een steeds hoger rendement krijgen.

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department
Logo The Green Solution
Logo IHC Mining
Logo Lavatec GmbH
Logo Zeelandia e1710413785644
brand logo1
Logo jis
Logo Kelvion
Logo Tenderworks
Logo Dekker
Logo Liqal dover
Logo Bakker
Logo Tata steel
Logo Schirmer Partner GmbH
Logo NeptuneEnergy transparent2
Logo conpacksys
Logo Huisman
AI recycling 11a

Enkele voordelen

 • Expertise: Progmatic heeft ervaring in het monitoren van uw energieverbruik, zodat u inzicht krijgt in grote verbruikers en het effect van eventuele duurzaamheidsmaatregelen
 • Integratie van besturingssystemen: Dankzij onze diepgaande kennis van besturingssystemen kunnen wij informatie analyseren, waardoor we maximale energiebesparing kunnen realiseren
 • Kostenbesparing: onze energiebesparingsaanpak is gericht op het leveren van meetbare resultaten en een positieve Return on Investment, voor kostenbesparingen en duurzame voordelen op lange termijn

 

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Veelgestelde vragen:

 • Hoe kan Progmatic mij helpen bij het meten van energieprestaties?

  Progmatic helpt klanten bij het meten van hun energieprestaties door het implementeren van monitoringoplossingen die inzicht bieden in het energieverbruik en de prestaties van hun systemen.

 • Kunnen mijn besturingssystemen aan elkaar gekoppeld worden?

  ja, Progmatic kan besturingssystemen koppelen aan energiebesparingsmaatregelen door het verzamelen en analyseren van data, waardoor de systemen efficiënter kunnen worden aangestuurd.

 • Hoe kunnen klanten profiteren van de duurzaamheidsaanpak van Progmatic op lange termijn?

  Klanten kunnen op lange termijn profiteren van de duurzaamheidsaanpak van Progmatic door een verhoogde operationele efficiëntie, lagere energiekosten en verminderde milieubelasting.

 • Wat zijn de trends?

  Progmatic ziet trends zoals de opkomst van IoT, slimme sensortechnologieën en data-analyse die de energie-efficiëntie en duurzaamheid in de automatiseringssector bevorderen.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand