0167 566 445

Klant ervaringen

Progmatic in de Schijnwerpers: Klantverhalen en reviews.

pre engineering pre engineering

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Wij zijn blij met Progmatic als leverancier/partner in onze projecten. Als IHC Mining werken we graag met Progmatic i.v.m. het meedenken van de medewerkers, het invullen van diverse vragen voor onze projecten, het uit handen nemen van de noodzaak om de sterk wisselende software wereld bij te houden en de garantie dat vragen door het Progmatic team altijd ingevuld worden.

Het eerste project met IHC was in 2009 met de besturing systemen van de HV frequentieregelaars en de energiedistributie a/b grootste baggerschip ooit gebouwd in Nederland.
Over de jaren tot nu is Progmatic meerdere malen de partner geweest voor het software en controle deel in zowel kortdurende als meerjarige projecten verspreid over de wereld.

Door samen te werken met Progmatic kunnen we bij IHC Mining meer projecten aannemen en ook meer en sneller innoveren in onze wereld van “mineral processing, wet dredge mining en “Deep Sea Research and Mining”.

Lees meer
Rian Rotteveel - Senior Development Engineer

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department

We werken al vele jaren samen met Progmatic, veelal op project basis.
Het is ons samen gelukt om onze installatie volledig autonoom te laten draaien.
De projecten worden altijd goed voorbereid, zodat de in bedrijf name tijd minimaal is.
Mochten er in lopende projecten kleine aanpassingen gedaan moeten worden, dan wordt er door Progmatic snel geschakeld.

De medewerkers hebben een groot inlevingsvermogen en denken mee over verdere optimalisatie van het proces.
Wij hebben in Progmatic een stabiele en betrouwbare partner gevonden die ons helpt om onze installaties tegen zo hoog mogelijk rendement te laten produceren.
Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Lees meer
Pim Kunnen - Chef productie & logistiek

Sinds jaar en dag is Progmatic onze vertrouwde leverancier. Ze kennen ons proces en weten wat we willen. Progmatic denkt actief mee in de oplossingen, zijn altijd bereikbaar en voor ons een sterke schakel in ons proces.

John van Benten - Bedrijfsleider

Bij Dekker Grondstoffen hechten we er groot belang aan dat onze installaties betrouwbaar functioneren. Software is daar een steeds belangrijker onderdeel van. De installaties worden groter en complexer en daarbij ook de software die de machines draaiende houdt.

De lange geschiedenis van Progmatic in de zand- en grindwereld maakt dan ook dat er veel kennis en ervaring is opgebouwd en men ook ‘onze’ taal spreekt. Die kennis en know-how van Progmatic is voor ons van grote waarde om onze installaties op een juiste manier te laten functioneren en up-to date te houden.
Doordat de lijnen kort zijn en men begrijpt waar we het over hebben is de toegankelijkheid bij Progmatic erg hoog. Hierdoor kunnen we samen problemen gericht beetpakken en oplossingen bedenken en toepassen.

Lees meer
Sebastiaan de Ruiter - Technische Dienst

Wij bij van den Bergh Productie produceren al jaren hoogwaardige beton-losmiddelen voor de beton- en bouwindustrie.
Onze procesinstallatie is sinds 1993 voorzien van de software van Progmatic, door de jaren heen konden we de kennis die we beide hadden in productieprocessen laten samenwerken.

De meerdere upgrades die wij hebben doorgevoerd om ons proces up-to-date te houden verliepen mede door hen vlekkeloos.
De beschikbare kennis en ondersteuning van hun personeel zorgt er voor dat onze processen nooit stil staan.
Voor de toekomst zien wij Progmatic als een waardevolle partner die ons kan ondersteunen in de ontwikkeling en productie van onze processen.

Lees meer
Rik Cornet - Chief Technical Officer

Als startend bedrijf met een geheel nieuw concept werden voor ons al snel de noodzaak en voordelen van verregaande automatisering duidelijk. Met de goede ervaringen die we in het verleden hebben opgedaan met het Progmatic team, was het niet meer dan logisch om ons wederom tot hen te wenden.

Dit heeft geresulteerd in een meerstappenplan om tot een verregaande automatisering te komen. Niet alleen de ontwikkeling van de software, maar ook de ondersteuning in het veld betekenen een geweldige meerwaarde voor onze bedrijfsvoering. Daarom kunnen wij niets anders doen dan Progmatic aanbevelen, waar expertise en toewijding als topprioriteit worden beschouwd.

Lees meer
Piet Brinkhorst - Directeur

Bij ons innovatieve project Geertjesgolf, waar op een duurzame wijze essentiële bouwgrondstoffen worden geproduceerd, heeft Progmatic aan de basis gestaan van de engineering van het gehele besturingsconcept, het leveren van de benodigde hardware en het ontwerpen, programmeren, inregelen en inbedrijfstellen van de gehele installatie.

Door de bij Progmatic aanwezige kennis van het functioneren van dergelijke installaties verliep het gehele ontwerpproces tot en met de afnametest zeer vlot. Ook na de succesvolle inbedrijfstelling staan er 24/7 mensen bij Progmatic gereed om onze problemen op te lossen, veelal zeer efficiënt op afstand! Al met al een zeer betrouwbare en meedenkende partner passend bij het vooruitstrevende karakter van onze installatie

Lees meer
Frank Visser - Innovatie en duurzaamheid

Progmatic, een toonaangevend bedrijf in industriële automatisering, staat bekend om zijn uitstekende service en expertise. Ze helpen klanten in binnen- en buitenland met slimmer, efficiënter en duurzamer produceren. Met een team van ruim 40 ervaren medewerkers bieden ze complete automatiseringsoplossingen voor organisaties in diverse branches.

Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe besturingssystemen of het snel verhelpen van storingen, Progmatic staat paraat. Ze denken niet alleen aan de vraag van vandaag, maar ontwikkelen duurzame oplossingen die perfect aansluiten op de behoeften van hun klanten.

Lees meer
Mark Snel - Technical manager

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand