0167 566 445

Infra

Bent u op zoek naar systemen met hoge beschikbaarheid en veiligheid, waarbij complexe systemen naadloos samenwerken om tot één optimale oplossing te komen? Progmatic staat voor u klaar!

  • Voldoen aan wet- en regelgeving zonder consessies te doen aan flexibiliteit.
  • Standaardisatie met het oog op beheersbaarheid over lange perioden.
  • Zakelijke partner die uw taal en praktijkproblemen begrijpt.
Direct contact opnemen
infra infra

Al ruim 40 jaar expertise en ervaring

Enthousiaste klanten die al tientallen jaren voor Progmatic kiezen

100+ projecten per jaar

Brug 17b scaled

Bruggen

Daar waar wegen en waterwegen elkaar kruisen zijn in Nederland in veel gevallen bruggen nodig. Een deel daarvan is een beweegbare brug. Als een brug niet goed bediend kan worden, stremt enerzijds het wegverkeer of anderzijds de scheepvaart. De beschikbaarheid is dan ook enorm belangrijk. Progmatic heeft reeds tijdens een aantal projecten bewezen dat zij samen met de opdrachtgevers de stremmingen tot een minimum kunnen beperken.

Meppelerdiepsluis 01

Sluizen

Nederland telt bijna 2000 sluizen die nodig zijn voor het watermanagement en die ervoor moeten zorgen dat het verval in een rivier of kanaal door de scheepvaart overbrugd kan worden. De correcte werking van sluizen is van levensbelang voor de scheepvaart. Progmatic heeft een aantal projecten met goed resultaat uitgevoerd waarbij de besturing van bestaande sluizen vervangen zijn met een zo kort mogelijke stremming.

Leidingentunnel

Tunnels

Naast tunnels voor het wegverkeer zijn er ook tunnels voor leidingen en hoogspanningskabels. Deze tunnels zijn onbemand en hebben een MBS (Monitoring & Beveiligingssysteem). Het MBS heeft als eerste functie het monitoren van de situatie in de tunnel en het detecteren van verstoringen. Deze verstoringen dienen doorvermeld te worden naar de juiste instanties.

Verder wordt de tunnel geventileerd, omdat er warmte door hoogspanningsleidingen gedissipeerd wordt. Door het ventileren wordt de warmte afgevoerd.

Aanvullende functies zoals het afvoeren van water, tracing en verlichting zijn ook uitgevoerd door het MBS.

Wat vinden anderen van Progmatic?

Ons doel is om van elke klant een Progmatic-fan te maken. Hier zijn drie voorbeelden:

De expertise van Progmatic is ongeëvenaard. Ze zijn altijd bereikbaar en toegankelijk, en overtreffen consequent onze verwachtingen. Wat ons echt aanspreekt, is de geboden loyaliteit en het vertrouwen. Progmatic is niet alleen een dienstverlener maar een betrouwbare partner. We waarderen de uitstekende service en genieten van een succesvolle samenwerking.

Gerrit van Dijk - Directeur

Als business development en Technical manager van Maltha Glasrecycling heb ik het voorrecht gehad om nauw samen te werken met Progmatic en ik kan met volle overtuiging zeggen dat zij een buitengewone partner zijn. Progmatic heeft zich bewezen als een betrouwbare en professionele leverancier van technologische oplossingen voor onze recyclingfaciliteiten.

Hun toewijding aan het begrijpen van onze behoeften en het bieden van op maat gemaakte oplossingen heeft onze operationele processen aanzienlijk verbeterd. Van geautomatiseerde sorteerlijnen tot geavanceerde trackingsoftware, Progmatic heeft ons geholpen om onze efficiëntie te verhogen en onze milieu-impact te verminderen.

Wat Progmatic onderscheidt, is niet alleen hun technische expertise, maar ook hun uitstekende klantenservice. Ze zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden tijdige ondersteuning, zelfs na de implementatie van hun oplossingen. Dit niveau van betrokkenheid en ondersteuning heeft ons vertrouwen gegeven in hun vermogen om aan onze behoeften te voldoen en onze doelen te overtreffen.

Kortom, ik beveel Progmatic van harte aan aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige technologische oplossingen voor hun recyclingbedrijf. Hun expertise, toewijding en uitstekende service maken hen tot een waardevolle partner voor elke organisatie.

Lees meer
Danny Timmers - BE - Manager R&D

Na het eerste contact met Progmatic hebben we na wederzijds aftasten een klik gevonden en zijn we een langdurige relatie aangegaan. Deze relatie duurt inmiddels ruim 10 jaar. Gedurende de jaren hebben we de toegevoegde waarde van Progmatic voor Zeelandia gevonden. Van sparringpartner, adviseur tot projectsupport.

Van tekenwerk, storingsopvolging tot het bouwen van een totale procesautomatisering. Dit maakt Progmatic voor Zeelandia een prettige partner waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Lees meer
Rob van den Ouden - Manager Technical Department

Enkele van onze klanten in de infra

Logo strukton
Logo Istimewa logo stork
Logo Equans
Logo bam
Brug 06a scaled

Samen Sterker: Bouwen aan Infrastructuur met Progmatic

Bij Progmatic begrijpen we de uitdagingen van de infrastructuurmarkt als geen ander. Onze toewijding aan het leveren van systemen met hoge beschikbaarheid en veiligheid, zonder concessies te doen aan flexibiliteit, maakt ons de ideale partner voor uw projecten. Met onze expertise in het voldoen aan wet- en regelgeving, onze focus op standaardisatie voor langetermijnbeheersbaarheid, en onze diepgaande kennis van de praktijk, bieden wij oplossingen die complexe systemen naadloos integreren. Kiezen voor Progmatic betekent kiezen voor een zakelijke partner die uw taal spreekt en uw uitdagingen begrijpt, waardoor we samen naar optimale oplossingen kunnen streven.

Direct contact opnemen of lees meer over ons

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand