0167 566 445

Maar wat dan wel?

Progmatic onderscheidt zich door alle expertise die direct of indirect met industriële automatisering te maken heeft, zelf in huis te hebben. Met een team van ruim 40 ervaren en uiterst betrokken medewerkers nemen wij een klant bij de hand om voor ieder automatiseringsvraagstuk een passende oplossing te ontwikkelen.

Specialist in complete automatiseringsoplossingen

Progmatic onderscheidt zich door alle expertise die direct of indirect met industriële automatisering te maken heeft, zelf in huis te hebben. Met een team van ruim 40 ervaren en uiterst betrokken medewerkers nemen wij een klant bij de hand om voor ieder automatiseringsvraagstuk een passende oplossing te ontwikkelen. Dus vanaf het eerste prille idee tot en met een volledig operationele automatisering kunt u op de expertise en ervaring van Progmatic rekenen. Ontwerpen, programmeren, bouwen, installeren, in gebruik stellen en testen van maatwerk automatiseringstoepassingen is al bijna 40 jaar de business waarin wij ons onderscheiden.

We doen niet automatisch wat u vraagt, maar wat dan wel?

Bij Progmatic ontwikkelen wij graag duurzame oplossingen die voor 100% aansluiten op de daadwerkelijke behoefte en persoonlijke wensen en eisen van onze klanten. Dat betekent dat wij vanuit onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsautomatisering niet klakkeloos doen wat u vraagt. Wij kijken altijd vanuit een zo breed mogelijk perspectief naar de concrete vraagstelling en komen op basis van onze bevindingen met een concreet advies/voorstel waar u en wij blij van worden.

Alle expertise in eigen huis

Naast het bedenken, ontwikkelen en implementeren van turn-key automatiseringsoplossingen besteden wij bij Progmatic heel veel aandacht aan innovatie en het continu doorontwikkelen van de hard- en software voor uw industriële automatisering. Onze designers, engineers en developers spijkeren voortdurend hun vakkennis bij en delen de knowhow op hun beurt weer met collega’s en onze klanten. Kennis en ervaring delen zorgt voor een duurzame samenwerking en het houdt uw bedrijfsautomatisering ook in de toekomst altijd up-to-date!

 

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand