0167 566 445

Onderhoud en service

Wilt u focussen op uw core business zonder zorgen over uw automatisering? Progmatic staat voor u klaar!

 • 24/7 bereikbaar voor uw automatiseringsproblemen
 • Proactief onderhoud en inspectie om stilstand te voorkomen
 • Hoog opgeleide servicemonteurs die alle facetten van de besturingssystemen beheersen
Contact

More than 40 years of expertise and experience

Enthusiastic customers who have been choosing Progmatic for decades

100+ projects per year

Continuïteit en beschikbaarheid

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de besturingssystemen op peil blijft, is er goed onderhoud nodig. Zowel preventief als correctief.

Goed onderhoud betekent het uitvoeren van inspecties op regelmatige basis en indien nodig preventief correcties uitvoeren om problemen te voorkomen.

Helaas kan het gebeuren dat er toch problemen ontstaan die niet voorzien zijn. Hiervoor staat ons serviceteam 24/7 voor u klaar met de juiste tools om problemen op te kunnen sporen en indien mogelijk direct op te lossen.

Om de onderlinge verwachtingen vooraf duidelijk af te spreken bieden wij op maat gemaakte service- en onderhoudscontracten aan.

Contact About us

What do others think of Progmatic?

Our goal is to turn every customer into a Progmatic fan. Here are three examples:

Service Level Agreement (SLA)

Bij Progmatic zijn we toegewijd aan het leveren van betrouwbare en efficiënte onderhouds- en servicesupport voor uw installaties en machines. Ons SLA omvat een breed scala aan diensten, waaronder visuele inspectie van bekabeling, machine veiligheidscontroles en onderhoud van besturingskasten. Dit is speciaal ontworpen om uw bedrijfscontinuïteit te waarborgen. U kunt kiezen uit ons dienstenpakket om ervoor te zorgen dat u alleen investeert in wat essentieel is voor uw specifieke behoeften. Dit contract dekt gedetailleerd wat u kunt verwachten van Progmatic, evenals de uitsluitingen, om een helder en transparant partnerschap te garanderen.

Progmatic voert voorafgaand aan het servicecontract een grondige inventarisatie uit van uw installaties en machines. Dit initiatief stelt ons in staat om een duidelijk begrip te krijgen van uw specifieke situatie, waardoor we onze diensten nauwkeuriger kunnen afstemmen op uw behoeften. Het voordeel hiervan is tweeledig: het zorgt ervoor dat de serviceverlening maximaal relevant en effectief is, en helpt onverwachte problemen te voorkomen, waardoor uw bedrijfsprocessen soepeler verlopen. Deze proactieve benadering versterkt de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze onderhouds- en supportservices, wat bijdraagt aan de optimalisatie van uw bedrijfscontinuïteit.

 

Contact About us

Veel gestelde vragen betreft service en onderhoud:

 • Bieden jullie onderhouds- en storingsdiensten aan?

  Absoluut, we bieden uitgebreide onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat uw automatiseringssystemen en machines altijd optimaal en veilig blijven functioneren. Bovendien staan we 24/7 paraat om u te assisteren in geval van storingen.

 • Waarom zijn periodieke onderhoudswerkzaamheden belangrijk voor onze machines?

  Regelmatig onderhoud is cruciaal om de betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid van automatiseringssystemen te waarborgen en ongeplande stilstand van uw machines te minimaliseren.

 • Hoe kan preventief onderhoud bijdragen aan kostenbesparing?

  Preventief onderhoud voorkomt ongeplande uitval, vermindert reparatiekosten en verlengt de levensduur van uw machines door proactief identificeren en oplossen van potentiële problemen.

 • Hoe snel kan Progmatic reageren op een storingsmelding?

  Ons toegewijde team servicemonteurs staat 24/7 voor u klaar, waardoor we snel en adequaat kunnen reageren om uw machinestilstand te minimaliseren.

 • Wat onderscheidt jullie van andere aanbieders op het gebied van nazorg?

  Onze nazorg is gefocust op proactieve maatregelen en continue optimalisatie om de betrouwbaarheid van uw installaties te kunnen waarborgen.

 • Welke voordelen biedt een op maat gemaakt servicecontract?

  Een op maat gemaakt servicecontract zorgt voor periodieke controles, wat de betrouwbaarheid van installaties aanzienlijk verbetert, en voor snelle acties in geval van een machinestilstand. Tevens wordt een op maat gemaakt servicecontract afgestemd op uw eisen en wensen.

 • Kan preventief onderhoud bijdragen aan het voorkomen van cybersecurity risico’s?

  Preventief onderhoud kan ook cybersecurity controles bevatten om de beveiliging van uw industriële systemen te waarborgen, up-to-date te houden en zo risico;s te minimaliseren.

 • Hoe kan ik een servicecontract afsluiten voor mijn industriële installaties?

  Neem eenvoudig contact met ons op via ons online formulier of telefonisch, en we bespreken graag de mogelijkheden voor een servicecontract dat aan uw behoeften voldoet.

Discover the power of Progmatic

Progmatic helps companies achieve their goals through automation.

About us

Permanent contact person = personal service

Separate division for quality management

One-time right approach = minimal downtime