Upgraden PCS-7 systeem Zavin

ZAVIN in Dordrecht is de enige ziekenhuis afvalverwerker in Nederland. Jaarlijks wordt hier meer dan 10.000 ton ziekenhuis afval verwerkt (verbrand). Sinds 2008 draait hier een PCS-7 besturingsysteem van Siemens. Progmatic heeft deze applicatie toentertijd – naar alle tevredenheid van Zavin – geplaatst als vervanger van Teleperm, toen nog in combinatie met een Citect scada systeem.
Om nu en in de toekomst gewaarborgd te blijven van een betrouwbaar systeem, wordt deze applicatie op twee punten aangepakt. Allereerst worden de industriële PC’s met Windows XP vervangen door IPC’s met een Windows 7 besturing. Ogenschijnlijk een simpele ingreep, maar als tweede dient ook de software te worden ge-update. Het PCS-7 7.0 pakket wordt naar versie 8.1 gebracht. Hiervoor dient eerst versie 7.1 te worden geïnstalleerd en getest. Een mooie uitdaging die wij vol vertrouwen tegemoet zien.
Ook over de nazorg is men erg tevreden
Van Ron Roffel, plant manager van Zavin, weer te horen gekregen dat hij super blij is met Ludo als vervanger van Roland.
Het is een opvolger die het snel oppikt en weet wat Zavin wil, aldus Ron.
Ik legde uit wat de bedoeling was en driekwartier later stond ie weer voor mijn bureau “het zit erin” geweldig toch.
Ludo 👍

« Terug naar projecten
Progmatic

Progmatic