0167 566 445

Wij kijken verder dan de vraag van de opdrachtgever

AI offshore 01 AI offshore 01

Tenderworks

Progmatic heeft op verzoek van Tenderworks een geavanceerde besturing ontwikkeld voor het gecontroleerd openen en sluiten van glazen daken en deuren voor tenders. Een tender is een zeer luxe sloep waarmee de eigenaren en gasten die op een superjacht verblijven van en naar de haven kunnen worden gebracht.

Wat er nu leuker dan bij mooi weer deze sloep volledig te openen als een cabrio en te genieten van de zon en de zeewind door je haar? Is het weer wat minder of wordt het ’s avonds wat koeler kan de sloep volledig wind- en waterdicht worden gesloten en kan er comfortabel en warm worden gevaren.

De glazen schuifpanelen worden middels servomotoren geopend en gesloten. Op afstand zijn de besturingen te monitoren en te onderhouden. Er wordt een log bijgehouden van meetsignalen en eventuele alarmen, dit alles met behulp van een internetverbinding. Hierdoor is het voor de werf mogelijk om storingen te voorkomen en preventief onderhoud te plannen.
De tender moet immers 24/7 stand-by zijn in het geval een trip naar wal gewenst is.

We doen niet automatisch wat u vraagt, maar wat dan wel?

Bij Progmatic ontwikkelen wij graag duurzame oplossingen die voor 100% aansluiten op de daadwerkelijke behoefte en persoonlijke wensen en eisen van onze klanten. Dat betekent dat wij vanuit onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsautomatisering niet klakkeloos doen wat u vraagt. Wij kijken altijd vanuit een zo breed mogelijk perspectief naar de concrete vraagstelling en komen op basis van onze bevindingen met een concreet advies/voorstel waar u en wij blij van worden.

Alle expertise in eigen huis

Naast het bedenken, ontwikkelen en implementeren van turn-key automatiseringsoplossingen besteden wij bij Progmatic heel veel aandacht aan innovatie en het continu doorontwikkelen van de hard- en software voor uw industriële automatisering. Onze designers, engineers en developers spijkeren voortdurend hun vakkennis bij en delen de knowhow op hun beurt weer met collega’s en onze klanten. Kennis en ervaring delen zorgt voor een duurzame samenwerking en het houdt uw bedrijfsautomatisering ook in de toekomst altijd up-to-date!

 

Slimme automatisering voor de voedingsmiddelenindustrie “Dat is voor Progmatic gesneden koek!

In vrijwel geen enkele branche worden zulke hoge eisen aan de productie en verpakking gesteld als in de voedingsmiddelenindustrie. Door engineering, ontwikkeling, installatie en service van slimme automatiseringsoplossingen draagt Progmatic al jarenlang een belangrijk steentje bij aan een snelle, kostenefficiënte en bovenal voedselveilige verwerking van voedingsmiddelen.

Ontdek de kracht van Progmatic

Progmatic helpt bedrijven hun doelen te bereiken middels automatisering.

Neem direct contact op
hero img1

Vast contactpersoon = persoonlijke service

Aparte divisie voor kwaliteitsmanagement

One-time right approach = minimale stilstand